SON OSMANLI - Yandım Ali : Kenan İmirzalıoğlu & Cansu De
Yazar
Mesaj Sayısı : 247 Yaş : 33 Nerden ? : Dünyadan... Kayıt tarihi : 16/04/07
Konu: SON OSMANLI - Yandım Ali : Kenan İmirzalıoğlu & Cansu De C.tesi Nis. 28, 2007 11:10 am
3 Farklı Link Şeklinde Bütün Partlar aynıdır..! İstediğiniz linkten istediğiniz partı indirin..! Hepsi çalışır..!
Mesela Part 1'i Rapidshare den indirdiniz, Part 2'yi Depositfiles dan, part 3'ü de Dosyam.net den fark etmes..! Hepsi birbirini tamamlar..!
Rapid linklerinin de yedeği mevcuttur..! Bu linklerin şikayet edilmesi üzerine anında linkler yenilecektir..!
İyi seyirler..! Filmin kendisi zaten mikemmel bir film..!
Filmi birebir izledim görüntü mükemmel ses mükemmel..! Sinema çekimi ancak bu kadar mükemmel kaydedilebilir..!
İstanbul'un işgal altında olduğu yıllar... Savaşın ayrı cephelerinde, farklı konumlarda bulunmuş iki insan... Biri, İstanbul Boğazı'na demirlemiş düşman ordularını görünce "Geldikleri gibi giderler" diyen büyük komutan Mustafa Kemal Paşa, diğeri ise evli sevgilisini kaçırıp Viyana'ya gitme planları yapan, donanmadan terhis edilmiş Yandım Ali'dir.
Bu iki farklı insanın yolları bir gün kesiştiğinde, Yandım Ali için hayat, planladığından çok daha farklı bir yönde akmaya başlayacaktır. Artık memleketin kurtuluşundan ümidi kesmiş bir külhanbeyi değil, bu kurtuluş için mücadele eden bir savaşçı halini almıştır.